9月23日、第4回目のティースクール講座では、前回、前々回による使用茶で発酵茶系の味わいを体験しました。お茶とともにベルギーのお菓子、ドライフルーツ、たくあんとの組み合わせで、お茶の味覚を感じつつテイストの地図を学んでいただきました。「スパイスの効いたケーキや甘いもの、お漬物の塩味、そして食感によってもお茶の味わい方がかなり変化することに気づきました」といったお声をご参加の方からいただきました。
次回は10月21日(日)に開催致します。シーンに合わせたお茶の選び方を一緒に学びましょう!
●ご予約と詳細はコチラ
On September 23, at our fourth tea school session, we experienced the flavor of fermented tea by using tea from our last two sessions. We used a combination of Belgian sweets, dried fruits, and takuan pickled radish to learn the map of different tastes as we tasted the tea.
Our next lesson will be held on October 21 (Sun.) Let’s learn together about how to choose tea to suit each occasion!
●Please click here for details and reservations.
登録する
お出かけに役立つお庭の最新情報、イベント情報、庭師のコラムなど、お届け!特別イベントにもご招待。